Fællessang kan være en god vej til balancepunktet i livet og eksistensen. Et musikforedrag med fællessang, smil og mening.

Tørring Daghøjskole inviterer på fællessang og en musikalsk og livsbekræftende oplevelsesrejse med Anette Prehn og Kristian Bisgaard i Gudenåcenteret i Tørring.

Bag klaveret sidder musiker og komponist Kristian Bisgaard, der i forvejen leder og akkompagnerer daghøjskolens populære månedlige morgensangsarrangementer. Ved sin side har han Anette Prehn, sociolog, foredragsholder og forfatter til 15 bøger og minibøger.

Sammen har de to skabt over 30 nye fællessange. Mange af sangene kan deltagerne glæde sig til at lære og synge med på.

Livsmod og glæde

Mellem sangene fortæller Anette Prehn om sine tanker bag teksterne og om, hvordan hun i hendes sangtekster søger at styrke det enkelte menneskes livsmod, glæde og forbundethed, bl.a. på tværs af generationer. Desuden deler hun pointer fra hendes netop udkomne bog Afledte effekter, hvori hun bl.a. beskriver de mange, gode sidegevinster, der er ved at synge fællessang.

Kristian Bisgaard vil desuden – med et glimt i øjet – fortælle om duoens møde og samspil og samtidig guide alle deltagere trygt igennem de nye melodier.

Prehn-Bisgaard har bl.a. skrevet sangene: Nærvær i skærmenes tid, Alt små blir stort med dig, Ræk ud og En sang om livsmod. Hør evt. sangene på www.hjernesmart.dk/sange-til-danmark.

Praktiske oplysninger om tidspunkt, sted og tilmelding følger når det er muligt.