Fællessang kan være en god vej til at finde balancepunktet i livet og eksistensen. Et musikforedrag med fællessang, smil og mening.

Tørring Daghøjskole og Gudenåcenteret inviterer på fællessang og en musikalsk og livsbekræftende oplevelsesrejse med Anette Prehn og Kristian Bisgaard i Gudenåcenteret i Tørring.

Bag klaveret sidder musiker og komponist Kristian Bisgaard, der i forvejen leder og akkompagnerer daghøjskolens populære morgensangsarrangementer. Ved sin side har han Anette Prehn, sociolog, videnskabsformidler, foredragsholder og forfatter.

Sammen har de to skabt over 30 nye fællessange. Mange af sangene kan du glæde dig til at lære og synge med på.

Livsmod og glæde

Mellem sangene fortæller Anette Prehn om sine tanker bag teksterne og om, hvordan hun i hendes sangtekster søger at styrke det enkelte menneskes livsmod, glæde og forbundethed, bl.a. på tværs af generationer. Desuden deler hun pointer fra hendes seneste bog. “Det syngende menneske – nye veje til forbundethed”, hvori hun blandt andet beskriver de mange gode sidegevinster, der opstår ved at synge fællessang.

Kristian Bisgaard vil desuden fortælle om duoens møde og samspil og samtidig guide os alle trygt igennem de nye melodier.

Prehn-Bisgaard har blandt flere skrevet sangene: Nærvær i skærmenes tid, “Alt små blir stort med dig”, “Ræk ud” og “En sang om livsmod”. Hør evt. sangene på www.hjernesmart.dk/sange-til-danmark.

Den 14. oktober udkommer Anette Prehns bog “På gådejagt efter Jeppe Aakjærs usungne sange”, som blandt andet rummer 21 nye sange inspireret af Aakjærs ord i hans breve, foredrag og erindringer. Kristian Bisgaard har komponeret melodierne til alle 21 sange og vi får en smagsprøve.

Det sker:      Mandag den 4. oktober kl. 19.30

Sted:            Alberts Sal i Gudenåcenteret, Kirkevej 10, 7160 Tørring

Billetter:      Billetter á kr. 50 kan købes hos Din Boghandler i Tørring